top of page

Werking

KLJzz, wa es da feitelijk?

KLJ Zwijnaarde-Zevergem is een jeugdbeweging met een jeugdige, creatieve en enthousiaste leidingsploeg. Zij staan om de twee weken klaar met een activiteit waar spel en plezier centraal staan. 

We spelen er de knielappen van onze broek en de grasplekken in onze trui, we smeden er vriendschappen voor het leven en amuseren ons te pletter!

KLJzz is een actieve jeugdbeweging die kinderen en jongeren uit Zwijnaarde en Zevergem verenigt. 

We maken ons kenbaar als KLJ door ons KLJ-sjaaltje te dragen op elke activiteit. Hoe ouder je wordt, hoe meer herinneringen eraan gaan vasthangen (letterlijk ;) )

Onze KLJ bestaat uit drie verschillende leeftijdsgroepen:

  • -12: vanaf 1ste leerjaar

  • -16: vanaf 1ste middelbaar

  • +16 vanaf 5de middelbaar

                       

                       is onze jongste, en tegelijk grootste leeftijdsgroep. Deze jonge spruiten doen niets liever dan op weekend gaan, kampen bouwen in het bos, schaatsen, op ruiltocht gaan, en ga zo maar door. 

Vanaf het 1ste leerjaar kan het KLJ-avontuur beginnen! 

                       is een levendige groep tieners, die de boel graag eens op stelten zet. Deze actieve pubers gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Zo is een dropping tot diep in de nacht peanuts voor hen. Evengoed genieten ze van een gezellige avond op het lokaal. Waar de -16 het meest naar uitkijkt, is de midweek. Hierbij zien we dat de combi tussen de suffe schoolbanken en leuke KLJ-activiteiten perfect mogelijk is! We toveren die week ons KLJ-lokaal om tot een gezellige thuis. Ontdek zelf wat deze groep in petto heeft! Je bent hier welkom vanaf het 1ste middelbaar. 

                       is een plezante bende, die graag de handen in elkaar slaat om de jaarlijkse Zwijntjesfuif te organiseren. Hiernaast houden zij van een gezellige avond met een frisse pint en leuke babbel. Ze trekken er samen graag op uit en zijn vaak te vinden op feestjes en evenementen in de buurt. 

Ben je 16 jaar of ouder, dan hoor jij hier thuis!

                                zoeken in de zomer andere oorden op, want wij gaan op tentenkamp! Zowel leiding als leden kijken hier enorm naar uit, want dit is het hoogtepunt van het jaar! Dag en nacht bij elkaar vertoeven, zorgt voor het ontstaan van de sterkste vriendschapsbanden. 

Om onze leden een onvergetelijk jaar te bezorgen, organiseren wij meerdere evenementen. Eetfestijn, wafelverkoop koekjesverkoop en Zwijntjesfuif zorgen ervoor dat onze kas jaarlijks gespijsd wordt. Hiervoor kunnen wij steeds rekenen op de steun en hulp van de ouderraad. 

Voel je het al kriebelen en wil je nog wat meer info? Aarzel niet om een mailtje te sturen naar dekoster.valeska@gmail.com 

De -12

De -16

De +16

De 'minners'

bottom of page