top of page

Werking

KLJzz, wa es da feitelijk?

KLJ Zwijnaarde-Zevergem is een jeugdbeweging met een jeugdige, creatieve en enthousiaste leidingsploeg. Zij staan om de twee weken klaar met een activiteit waar spel en plezier centraal staan. We spelen er de knielappen van onze broek en de grasplekken in onze trui, we smeden er vriendschappen voor het leven en amuseren ons te pletter! KLJzz is een actieve jeugdbeweging die kinderen en jongeren uit Zwijnaarde en Zevergem verenigt. 

We maken ons kenbaar als KLJ door ons KLJ-sjaaltje te dragen op elke activiteit. Hoe ouder je wordt, hoe meer herinneringen eraan gaan vasthangen (letterlijk ;) )

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Onze KLJ bestaat uit vier verschillende leeftijdsgroepen:

                     

 

Vanaf het 1ste leerjaar kan het KLJ-avontuur beginnen

 

Deze jonge spruiten doen niets liever dan op weekend gaan, kampen bouwen in het bos, naar de  speeltuin gaan, schaatsen, op ruiltocht gaan, ...

1ste middelbaar tot 3de middelbaar

Een levendige groep tieners, die de boel graag eens op stelten zetten en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Zo is een dropping tot diep in de nacht peanuts voor hen. Evengoed genieten ze van een gezellige avond op het lokaal. Waar de -15 het meest naar uitkijkt, is de midweek. Hierbij zien we dat de combi tussen schoolbanken en leuke KLJ-activiteiten perfect mogelijk is! We toveren die week ons KLJ-lokaal om tot een gezellige thuis. Ontdek zelf wat deze groep in petto heeft!

4de middelbaar tot 6de middelbaar

Gezellig samen zijn, iets drinken, eropuit trekken, naar fuiven gaan, ... Dan ben je in deze groep aan het juiste adres! Deze groep heeft nog leiding, maar is zelfstandig en heeft een eigen inbreng.

 

 

18 jaar en ouder

 

Een plezante bende die houd van een gezellige avond met een frisse pint en leuke babbel. Ze zijn vaak te vinden op feestjes en evenementen in de buurt. Deze groep heeft geen leiding, maar zorgt samen voor de leukste activiteiten! Ze steken ook graag de handen uit de mouwen om te helpen op onze evenementen.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Om onze leden een onvergetelijk jaar te bezorgen, organiseren wij meerdere evenementen. Eetfestijn, koekjesverkoop en Soirée KLJ zorgen ervoor dat onze kas jaarlijks gespijsd wordt. Hiervoor kunnen wij steeds rekenen op de steun en hulp van de ouderraad. 

Voel je het al kriebelen en wil je nog wat meer info? Aarzel niet om een mailtje te sturen naar eline.claeys@icloud.com 

De -12

De -15

De -18

De +18

bottom of page